Leif Segerstamin juhlakonsertti / Leif Segerstam's Anniversary Concert: Värähtelyitä / Musical Vibrations

Kalenteri ja kellosymboli02.03.2022 klo 19:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliTemppeliaukion kirkko, Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki

Leif Segerstamin juhlakonsertti on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa on mahdollisuus lahjoittaa UNICEF Suomen hätäapukeräykseen Ukrainan lasten hyväksi. Yhdessä Tuukka Terhon kanssa Leif Segerstam esittää musiikillisia värähtelyitä sielun ja sydämen aallokossa.

Leif Segerstam's Anniversary Concert is a charity event from which all proceeds go through UNICEF Finland in benefit of the children of Ukraine. Together with Tuukka Terho maestro Segerstam performs musical vibrations amidst the sea of heart and soul.

Liput: vapaa pääsy, mahdollisuus vapaaehtoiseen lahjoitukseen käteisellä, MobilePaylla tai tekstiviestillä
Tickets: free entrance, voluntary donations in cash, by MobilePay or SMS